Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Over ons

Bij Adoss houden we van een persoonlijke aanpak. We hebben passie voor ons vak en staan gewoon het liefst, met beide benen, tussen de auto’s. Uw belang is ons belang. We helpen u om de beste keuze te maken tijdens de koop of verkoop van uw auto, geven advies over financiering en verzekering en blijven ook achteraf beschikbaar voor hulp en vragen.

Jarenlange ervaring

Auto’s en bedrijfsauto’s zijn al twintig jaar ons vak. Onze ervaren medewerkers kunnen u dan ook gegarandeerd helpen. We weten wat we doen, of het nu gaat om een betrouwbaar advies, het verhelpen van kleine problemen aan uw auto, of om een grondige cleaning.

Persoonlijke aanpak

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt als u een auto koopt. Op onze website kunt ons uitgebreide aanbod van luxe occasions en bedrijfswagens bekijken. Twijfelt u? We denken graag met u mee over de beste keuze voor u. We kijken bijvoorbeeld samen naar dingen als welke extra’s aan de auto u belangrijk vindt en hoeveel u de auto gaat gebruiken.

Zit dé auto er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben in al die jaren een groot netwerk opgebouwd. Zo werken we veel samen met betrouwbare Mercedesdealers. Grote kans dat we alsnog de perfecte auto voor u vinden.

 

 

Wij begrijpen u

We zijn er niet alleen tijdens de koop of verkoop, we staan tijdens het hele proces voor u klaar. Als u er met de financiering even niet uitkomt, dan zoeken we samen naar een oplossing. En als u moeite heeft met het vinden van de beste verzekering voor uw auto, kunt u op ons rekenen voor een deskundig advies.

Ook nadat u een auto bij ons heeft gekocht blijven we graag met u in contact. Heeft u een vraag? Die beantwoorden we graag. Zijn er problemen met uw auto? Dan lossen we die voor u op. Dat doen we natuurlijk allemaal in overleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Contactgegevens

 

Telefoonnummer: 0638216000

Adres

Euterpelaan 21
5344 CA Oss

 

Bedrijfsgegevens

KVK-nummer: 75302659

 

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00 / 14.30 - 17.00
Zaterdag: 12:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Stuur ons een bericht